Αναζήτηση
Filters
Close

Εδώ θα βρείτε πίνακες ζωγραφισμένους με την παραδοσιακή τέχνη της αυγοτέμπερας και τον ακρυλικών. Με αυγοτέμπερα και ακρυλικά μπορούμε να ζωγραφίσουμε σε παρα πολλές επιφάνειες όπως το ξύλο, ο τοίχος, τα λινά υφάσματα και τα βαμβακερά υφάσματα. Πάντα βέβαια πρέπει να γίνεται η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας. Η τεχνοτροπία της αυγοτέμπερας είναι εξαιρετικά φωτοσταθερή με τεράστια διάρκεια στον χρόνο.  Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την τεχνοτροπία των ακρυλικών.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι όλοι οι πίνακες είναι σαφώς ανώτεροι από τα δείγματα και τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε. Όσοι αγοράζουν διαδικτυακά έργα τέχνης, είτε είναι τυπωμένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες είτε πίνακες, το γνωρίζουν. Δεν συγκρίνεται η οθόνη του υπολογιστή με την αίσθηση που νιώθουμε όταν παρατηρούμε και θαυμάζουμε το εκάστοτε έργο τέχνης από κοντά.

Όλοι οι πίνακες είναι μοναδικοί και θα παραδίδονται με το πιστοποιητικό γνησιότητας τους αλλά και ένα χειρόγραφο ευχαριστήριο γράμμα στο οποίο θα αναγράφονται και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το κάθε έργο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

"Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου"

Ακρυλικά σε βαμβακερό καμβά. Ένα σκυλάκι περιμένει σε μια τροπική ακτή.

169,50 € με ΦΠΑ

Hλιοβασίλεμα (100 x 150 cm)

Mixed Media. Ένα μικρό ιστιοφόρο σαλπάρει προς το ηλιοβασίλεμα.

1695,00 € με ΦΠΑ

Δειλινό (24 x 30 cm)

Αυγοτέμπερα. Δυο ιστιοφόρα σαλπάρουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

79,10 € με ΦΠΑ

Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ (50 x 70 cm)

Ακρυλικό και Αυγοτέμπερα. Η εκκλησία των ταξιαρχών στα μνήματα του Ευόσμου.

203,40 € με ΦΠΑ
Ενημερωτικό δελτίο