Αναζήτηση
Filters
Close

 

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΟ!

 

Χειροποίητες ελαιογραφίες σε διάφορες επιφάνειες διαφορετικών διαστάσεων. Ρεαλισμός, αλλά και άλλες ιμπρεσιονιστικές απεικονίσεις που θα συναρπάσουν. Όλοι οι πίνακες είναι έτοιμοι για να κοσμήσουν τον χώρο σας. Αν και κάθε ζωγραφιά πρέπει να μπαίνει σε ένα κάδρο, στην πίσω μεριά του κάθε τελάρου έχει τοποθετηθεί ανοξείδωτο γαλβανιζέ σύρμα με το οποίο θα μπορέσετε να κρεμάσετε το έργο σας όπου εσείς επιθυμείτε. Να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιώ μερικές απο τις καλύτερες και τις πιο φωτοσταθερές μπογιές παγκοσμίως όπως οι Old holland, Talens Rembrandtτ, Schmincke Mussini και Windsor and newton Artist πάνω σε χειροποίητα προετοιμασμένες επιφάνειες από Βαμβάκι και βελγικό ή ιταλικό λινό.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι όλοι οι πίνακες είναι σαφώς ανώτεροι από τα δείγματα και τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε. Όσοι αγοράζουν διαδικτυακά έργα τέχνης, είτε είναι τυπωμένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες είτε πίνακες, το γνωρίζουν. Δεν συγκρίνεται η οθόνη του υπολογιστή με την αίσθηση που νιώθουμε όταν παρατηρούμε και θαυμάζουμε το εκάστοτε έργο τέχνης από κοντά.

Όλοι οι πίνακες είναι μοναδικοί και θα παραδίδονται με το πιστοποιητικό γνησιότητας τους αλλά και ένα χειρόγραφο ευχαριστήριο γράμμα στο οποίο θα αναγράφονται και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το κάθε έργο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να ελέγχετε συχνά τις φωτογραφίες απο τις ελαιογραφίες οι οποίες είναι προς πώληση!

Καθώς όλοι οι ζωγράφοι επιστρέφουμε σε κάποιο παλιό μας έργο για να το "πειράξουμε" και να το "διορθώσουμε" είναι πολύ πιθανό να υπόκεινται σε διάφορες μικροαλλαγές με αποτέλεσμα να αλλάζει ο τελικός πίνακας.

Άλλες φορές θα είναι περισσότερο έντονο και άλλες φορές καθόλου. Γι' αυτόν τον λόγο και εφόσον υπάρξει κάποια αλλαγή, οι φωτογραφίες των ελαιογραφιών θα ανανεώνονται συνεχώς.

 

Κατηγορίες τιμών:

 

Σειρά 1: Χειροποίητα τεντωμένος λινός καμβάς και προετοιμασμένος αποκλειστικά από εμένα. Ζωγραφισμένος με εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικά χρώματα ΑΑΑ!

Σειρά 2: Εργοστασιακά τεντωμένος βαμβακερός καμβάς ΑΑΑ ποιότητας! Δεύτερη επεξεργασία προετοιμασίας αποκλειστικά από εμένα. Ζωγραφισμένος με εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικά χρώματα ΑΑΑ!

Σειρά 3: Εργοστασιακά τεντωμένος βαμβακερός καμβάς ΑΑ ποιότητας! Ζωγραφισμένος με εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικά χρώματα ΑΑ!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Το παγώνι (50 x 70 cm) (Σειρά 2)

Ένα όμορφο παγώνι σε μαύρο φόντο.

250,00 € χωρίς ΦΠΑ

Τριαντάφυλλα (30 x 40 cm) (Σειρά 3)

Ελαιογραφία. Τριαντάφυλλα και διάφορα άλλα λουλούδια σε πράσινο φόντο

75,00 € χωρίς ΦΠΑ

Χαρούμενα Λουλούδια (50 x 70 cm) (Σειρά 2)

Ελαιογραφία με σπάτουλα. Ένας πίνακας με ένα όμορφο τοπίο.

250,00 € χωρίς ΦΠΑ

Χωριό στην λίμνη (30 x 40 cm) (Σειρά 3)

Ελαιογραφία. Ένα μικρό παραλίμνιο χωριό.

84,00 € χωρίς ΦΠΑ

Ψάρεμα στη Λίμνη (30 x 40 cm) (Σειρά 3)

Ελαιογραφία. Τρεις φίλοι ψαρεύουν σε μια όμορφη γραφική λίμνη.

84,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η Απαγωγή της Ευρώπης

Ελαιογραφία. Βασισμένο σε μια διάσημη ιστορία της ελληνικής μυθολογίας.

1150,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η Καταδίκη του Προμηθέα

Ελαιογραφία. Βασισμένο σε μια διάσημη ιστορία της ελληνικής μυθολογίας.

1150,00 € χωρίς ΦΠΑ

Το κουτί της Πανδώρας

Ελαιογραφία. Βασισμένο σε μια διάσημη ιστορία της ελληνικής μυθολογίας.

1150,00 € χωρίς ΦΠΑ
Ενημερωτικό δελτίο