Αναζήτηση
Filters
Close

Ίσως η πιο δύσκολη τεχνοτροπία αλλά και συνάμα η πιο παρεξηγημένη είναι αυτή της ακουαρέλας. Ακούμε νερομπογιές και το μυαλό μας επιστρέφει ξανά στο... νηπιαγωγείο! Εδώ θα βρείτε διάφορα ρεαλιστικά και ιμπρεσιονιστικά τοπία αλλά και σουρεαλιστικές απεικονίσεις με "δυνατές", εκφραστικές πινελιές. Χαρτιά Fabriano Artistico rough ή cold press 300gsm ή 640gsm. Οι μπογιές είναι όλες άριστης επαγγελματικής ποιότητας όπως schmincke artist horadam, windsor and newton professional artist quality, M. Graham artist quality και Royal Talens Rembrandt.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι όλοι οι πίνακες είναι σαφώς ανώτεροι από τα δείγματα και τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε. Όσοι αγοράζουν διαδικτυακά έργα τέχνης, είτε είναι τυπωμένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες είτε πίνακες, το γνωρίζουν. Δεν συγκρίνεται η οθόνη του υπολογιστή με την αίσθηση που νιώθουμε όταν παρατηρούμε και θαυμάζουμε το εκάστοτε έργο τέχνης από κοντά.

Όλοι οι πίνακες είναι μοναδικοί και θα παραδίδονται με το πιστοποιητικό γνησιότητας τους αλλά και ένα χειρόγραφο ευχαριστήριο γράμμα στο οποίο θα αναγράφονται και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το κάθε έργο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Το μικρό εκκλησάκι (50 x 70 cm)

Υδατογραφία. Ένας διαφορετικός Εσπερινός στο μικρό εκκλησάκι στον λόφο.

105,00 € χωρίς ΦΠΑ

Φθινοπωρινό Τοπίο (50 x 70 cm)

Υδατογραφία. Κίτρινα, Κόκκινα και πορτοκαλιά κυριαρχούν σ' αυτό το φθινοπωρινό τοπίο.

160,00 € χωρίς ΦΠΑ
Ενημερωτικό δελτίο