Αναζήτηση
Filters
Close

Ιδιόχειρες ψηφιακές καλλιτεχνικές εκτυπώσεις. Για την άριστη ποιότητα των εκτυπώσεων χρησιμοποιούμε τον επαγγελματικό εκτυπωτή μεγάλου φορμάτ της Canon (ImagePROGRAF 1000 pigment ink). Τα φύλλα είναι ελευθέρων οξέων μουσειακής ποιότητας καλών τεχνών (fine art) μεγέθους Α4, Α3 και Α2 με ένα ελαφρύ σατινένιο ματ φινίρισμα (Brilliant Museum Satin Matte white). Οι φωτογραφίες επεξεργάζονται στο Adobe Lightroom και το Adobe photoshop. Για περισσότερες φωτογραφίες ακολουθήστε με στο Flickr georgiou_fineart (Georgios Georgiou) και στο instagram georgiou_fineart

Να προσθέσουμε επίσης ότι όλες οι τυπωμένες φωτογραφίες είναι σαφώς ανώτερες από αυτές που ανεβάζουμε. Αυτό συμβαίνει καθώς η πλήρη ανάλυση της φωτογραφίας είναι μεγαλύτερη από αυτήν που υποστηρίζει η σελίδα. Όσοι αγοράζουν διαδικτυακά έργα τέχνης, είτε είναι τυπωμένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες είτε πίνακες, το γνωρίζουν. Δεν συγκρίνεται η οθόνη του υπολογιστή με την αίσθηση που νιώθουμε όταν παρατηρούμε και θαυμάζουμε το εκάστοτε έργο τέχνης από κοντά.

Σημείωση καλλιτέχνη:

Ανεξαρτήτως χρώματος ή μεγέθους η κάθε εκτύπωση είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας 30 τεμαχίων! Αυτό σημαίνει ότι, όχι μόνο τυπικά αλλά και νομικά, ο αριθμός των αντίγραφων του ενός προϊόντος που θα είναι προς πώληση δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 30 τεμάχια!

Ο αριθμός αυτός μπορεί να μειωθεί ΑΛΛΑ ΟΧΙ να αυξηθεί! Σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει ότι οι προηγούμενοι αγοραστές απέκτησαν ένα σπανιότερο έργο!

Έτσι ενώ ουσιαστικά δεν υφίσταται μοναδικότητα στις καλλιτεχνικές φωτογραφίες, δίνουμε έναν επιπλέον τόνο σπανιότητας σε κάθε έργο.

Όλες οι φωτογραφίες ενδέχεται να υποστούν μια μικρή επεξεργασία πριν την εκτύπωση. Αυτό γίνεται διότι πρέπει να έχουμε την καλύτερη εφαρμογή των χρωμάτων της εικόνας πάνω στο χαρτί, αφήνοντας περιμετρικά ένα μικρό λευκό και ανεκτύπωτο χώρο.

Ο χώρος αυτός θα είναι για την υπογραφή αλλά και για κάποια επιπλέον στοιχεία, που όπως είπα θα προσδίδουν έναν τόνο σπανιότητας.

Οι εκτυπώσεις σε οριζόντιο προσανατολισμό (τοπίο) έχουνε μεγαλύτερη ανάλυση απο τον κάθετο (πορτραίτο), εκτός και εάν υπάρχει ειδική σημείωση στην περιγραφή της εκάστοτε φωτογραφίας.

 

Όλες οι εκτυπώσεις θα είναι αριθμημένες, θα παραδίδονται με ένα πιστοποιητικό γνησιότητας και με ένα χειρόγραφο ευχαριστήριο γράμμα στο οποίο θα αναγράφονται και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την κάθε φωτογραφία.

 

Τέλος να ενημερώσουμε ότι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μπορούμε να προσθέσουμε σε κάθε εκτύπωση ένα μικρό κείμενο/μία φράση της επιλογής σας.

Δυο λόγια τα οποία θα κάνουν το έργο σας ακόμα πιο μοναδικό, ακόμα πιο προσωπικό!

(πχ. στον/ην αγαπημένο/η σύζυγο, αδερφό/ή, πατέρα, μητέρα κα.).

Για παραπάνω πληροφορίες στείλτε ένα e-mail στο [email protected]

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Αστροφωτογραφία 4

Αστροφωτογραφία. Ν. Ημαθίας 3-5 πηγάδια.

71,00 € χωρίς ΦΠΑ

Αστροφωτογραφία 5

Αστροφωτογραφία. Ν. Ημαθίας 3-5 πηγάδια.

71,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βεγορίτιδα

Φωτογραφία. Η λίμνη Βεγορίτιδα απο το όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν)

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βεγορίτιδα 2

Φωτογραφία. Η λίμνη Βεγορίτιδα απο κοντά.

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βεγορίτιδα 3

Φωτογραφία. Η λίμνη Βεγορίτιδα.

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βιολέτες

Φωτογραφία. Όμορφες Βιολέτες

44,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βόλτα στο Ποτάμι

Φωτογραφία. Το όμορφο ποτάμι και η τριγύρω βλάστηση.

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Βουκαμβίλια

Φωτογραφία. Όμορφη ροζ βουκαμβίλια

44,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η μπλε βάρκα

Φωτογραφία. Μια μπλε βάρκα, στην οποία έχουν φυτέψει λουλούδια.

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η πάπια

Φωτογραφία. Μια πάπια ελεύθερη στη φύση.

71,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η πάπια της Καστοριάς

Φωτογραφία. Μία πάπια κάνει βόλτα στην λίμνη της Καστοριάς.

62,00 € χωρίς ΦΠΑ

Η πόλη της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία. Ξημέρωμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

53,00 € χωρίς ΦΠΑ
Ενημερωτικό δελτίο