Αναζήτηση
Filters
Close

Όροι πώλησης προϊόντων

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους πώλησης προϊόντων πριν τη σύναψη συμβολαίου πώλησης προϊόντων

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας www.georgiou-fineart.gr αποδέχεστε και συγκατατίθεστε στις πρακτικές που καθιερώνονται με τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τους οποίους πραγματοποιούνται πωλήσεις χειροποίητων πινάκων ζωγραφικής και άλλων αντικειμένων τέχνης.

 1. Διαχειριστής
  1. Ο ασκών ατομική επιχείρηση Γεώργιος Γεωργίου του Αριστείδη, κάτοικος Ευόσμου Θεσσαλονίκης, οδός Αγίου Νεκταρίου 15, με Α.Φ.Μ.: 157760605, ο οποίος εφεξής και χάριν συντομίας θα καλείται ως «η Επιχείρηση».
 2. Πεδίο εφαρμογής
  1. Οι παρόντες όροι αφορούν αποκλειστικά τη χρήση της ιστοσελίδας georgiou-fineart.gr καθώς και τις σελίδες που διατηρεί η Επιχείρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter) ή όπου αλλού αναφέρεται ότι εφαρμόζονται αναλογικά.
  2. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης απευθύνονται αποκλειστικά τόσο σε επαγγελματίες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) όσο και Καταναλωτές, οι οποίοι εφεξής θα καλούνται ως «οι Πελάτες».
  3. Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους Πελάτες. Σε κάθε περίπτωση οι τροποποιημένοι όροι δεν θα ισχύουν αναδρομικά.
 3. Σκοπός της ιστοσελίδας
  1. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της Επιχείρησης, η γνωστοποίηση μελλοντικών ενημερώσεων και προσφορών στους Πελάτες, καθώς και η σύναψη συμβάσεων πώλησης προϊόντων
 4. Όροι πώλησης
  1. Παρεχόμενα προϊόντα
   1. Η Επιχείρηση πωλεί χειροποίητους πίνακες ζωγραφικής, ψηφιακές εκτυπώσεις και άλλα έργα τέχνης.
  2. Χρόνος κατάρτισης της σύμβασης
   1. Aπό την επιλογή του ηλεκτρονικού κουμπιού «Ολοκλήρωση παραγγελίας με υποχρέωση πληρωμής».
  3. Τρόποι πληρωμής
   1. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
    1. Χρησιμοποιώντας πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες στον ιστότοπο της Επιχείρησης για την εκτέλεση αγορών, δηλώνετε ότι έχετε το δικαίωμα χρήσης τους.
   2. Τραπεζική Κατάθεση
   3. Αντικαταβολή
   4. Μέσω Paypal
  4. Τιμές – Παράδοση προϊόντων
   1. Οι τιμές όπως απεικονίζονται στον κατάλογο της παρούσας ιστοσελίδας περιλαμβάνουν τον εκάστοτε επιβαλλόμενο Φ.Π.Α.
   2. Τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από την έδρα της Επιχείρησης ή να αποσταλούν στη διεύθυνση του Πελάτη μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών.
   3. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.
   4. Η Επιχείρηση αναλαμβάνει τον κίνδυνο της μεταφοράς μόνο έως την παραλαβή των προϊόντων από τον Πελάτη.
   5. Ο κίνδυνος της μεταφοράς μεταβιβάζεται εξαρχής στον Πελάτη, εάν υποδειχθεί από εκείνον διαφορετικός τρόπος μεταφοράς από τους διαθέσιμους της Επιχείρησης.
   6. Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση δεν επιβαρύνεται για οποιοδήποτε ελάττωμα στο σύστημα απεικόνισης της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.
   7. Η Επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Εξαιρούνται από την υποχρέωση αυτή, προϊόντα που δημιουργούνται κατόπιν ειδικής παραγγελίας του Πελάτη.
   8. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνης για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία και τυχηρά γεγονότα.
  5. Ακύρωση ή τροποποίηση της παραγγελίας
   1. Για να ακυρώσετε ή τροποποιήσετε την παραγγελία σας, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την Επιχείρηση μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέροντας τα προσωπικά σας στοιχεία και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
   2. Ακυρώσεις και τροποποιήσεις παραγγελίας δεν γίνονται δεκτές σε περίπτωση που έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των προϊόντων.
  6. Λανθασμένη αποστολή
   1. Σε περίπτωση που τα προϊόντα αποσταλούν λανθασμένα από την Επιχείρηση στον Πελάτη, η Επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει τα έξοδα της επιστροφής των προϊόντων και την αποστολή των σωστών ή την ακύρωση της παραγγελίας σας κατ΄επιλογή σας, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων που έχετε ήδη καταβάλει.
   2. Η αποστολή των προϊόντων τεκμαίρεται ως σωστή όταν παρέλθουν δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων από τον Πελάτη ή τρίτο πρόσωπο που θα υποδειχθεί από αυτόν.
  7. Έκπτωση/Δώρα/Προωθητικές Ενέργειες
   1. Η Επιχείρηση εκτελεί κατά καιρούς διάφορες προωθητικές ενέργειες, όπως εκπτώσεις, παροχή δώρων με αγορές κτλ. Αυτές οι προωθητικές ενέργειες μπορεί να εκτελούνται και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω ιστοσελίδων αναζήτησης.
   2. Μοναδική ορθή απεικόνιση των τιμών και των προϊόντων της Επιχείρησης, είναι αυτή που παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.
  8. Ακρίβεια τεχνικών χαρακτηριστικών
   1. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες στην περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων.
   2. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες στην διαθέσιμη εικόνα των προϊόντων και στα πραγματικά τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών.
   3. Οι Πελάτες πρέπει να παρατηρούν πολύ προσεκτικά τη φύση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων, πριν την ολοκλήρωση οποιασδήποτε παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, οι Πελάτες πρέπει να επικοινωνούν άμεσα με την Επιχείρηση για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
 1. Δικαίωμα υπαναχώρησης
  1. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών χωρίς καμία εξήγηση.
  2. Η προθεσμία υπαναχώρησης ολοκληρώνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο Πελάτης ή ένα τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από αυτόν έχει λάβει τη φυσική κατοχή των προϊόντων.
  3. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας, πρέπει να ενημερώσετε την Επιχείρηση για την απόφαση σας, αποστέλλοντας μία γραπτή δήλωση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα έγγραφης υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό.
  5. Η Επιχείρηση θα σας ενημερώσει άμεσα για την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης σας, στέλνοντας επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Συνέπειες υπαναχώρησης
  1. Μετά τη λήψη της υπαναχώρησης σας από τη σύμβαση πώλησης, η Επιχείρηση θα σας αποζημιώσει για όλα τα χρήματα που έχει λάβει από εσάς χωρίς καμία καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ενημερώσατε την Επιχείρηση για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης.
  2. Η Επιχείρηση θα πραγματοποιήσει την ανωτέρω αποζημίωση χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής με την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει σε κάτι διαφορετικό. Η Επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να αναλάβει επιπρόσθετα έξοδα του Πελάτη, στην περίπτωση που αυτός έχει επιλέξει μία μέθοδο αποστολής, διαφορετική από αυτήν που προσφέρεται από την Επιχείρηση.
  3. Η Επιχείρηση μπορεί να παρακρατά την αποζημίωση έως την επιστροφή των προϊόντων ή έως την παροχή επαρκών αποδείξεων από τον Πελάτη για την επιστροφή των προϊόντων, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.
  4. Ο Πελάτης χρεώνεται μόνο με το απευθείας κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  5. Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε μείωση στην αξία των προϊόντων, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία χειρίστηκε τα προϊόντα με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ήταν απαραίτητος για τη φύση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
 3. Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης
  1. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας του Πελάτη και ειδικότερα για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα και δημιουργούνται κατόπιν ειδικού αιτήματος του Πελάτη με ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
  2. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει σε περιπτώσεις που η τελική τιμή της παραγγελίας δεν υπερβαίνει συνολικά τα τριάντα (30) ευρώ.
 4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
  1. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης.
  2. Απαγορεύεται, ολικά ή μερικά, η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, η αποθήκευση σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή και τροποποίηση της μορφής, του περιεχομένου και της εμφάνισής της, χωρίς την έγγραφη άδεια της Επιχείρησης.
  3. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσής του.
 5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων
  1. Εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα και σχέδια τρίτων που ανήκουν σε τρίτους παραμένουν ιδιοκτησία τους και δεν επιτρέπεται η χρήση τους δίχως την άδεια των ιδιοκτητών τους.
 6. Πολιτική προστασίας δεδομένων
  1. Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
   1. Όπως αυτή αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα https://www.georgiou-fineart.gr/el/privacy-notice .
   2. Συμπληρώνοντας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στην παρούσα ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση αυτού του φυσικού προσώπου για την παροχή τους προς την Επιχείρηση.
 1. Η Επιχείρηση υποστηρίζει την εναλλακτική επίλυση διαφορών μέσω της εξωδικαστικής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  1. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL 
 2. Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  1. http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEsrjP0JAlxBXdtvSoClrL8wTDcE3DxVwl5MXD0LzQTLf7MGgcO23N88knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuXmHZh0fttcZH5Ayk5irrULNj6o-99Lw-lsqhQBHW9ok
 3. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δωσιδικία
  1. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την εφαρμογή και εκτέλεση των όρων του παρόντος αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.
Ενημερωτικό δελτίο